Σύμφωνα με πληροφορίες σώθηκε ο γαμπρός
ΕΚΑΒ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο στην Εγνατία Οδό, που σημειώθηκε γύρω στις 4.30 μ.μ. της Πέμπτης (5/2), στο τμήμα Πολύμυλος – Βέροια (Σ 13).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του InVeria.gr, από τη σφοδρή πρόσκρουση ΙΧ σε προπορευόμενη νταλίκα, βρήκαν τραγικό θάνατο 3 νεαρά άτομα, η ηλικία των οποίων προσδιορίζεται μεταξύ 25 – 30 ετών, ενώ σώθηκε ο οδηγός.
Τραγικότερο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ΙΧ επέβαιναν 2 ζευγάρια, ένα από τα οποία, λίγη ώρα πριν, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην πόλη της Κοζάνης και επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη.
Φωτογραφία από το kozan.gr:
κοζανη τροχαιοΟ μόνος διασωθείς είναι ο οδηγός, ενώ νεκρή είναι η σύζυγός του και οι μάρτυρες του γάμου τους.
Το αυτοκίνητο είχε πινακίδες Κοζάνης, ενώ οι σοροί των άτυχων νέων και ο τραυματίας έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βέροιας.Σοκαρισμένος ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης που τέλεσε τον πολιτικό γάμο

Σύμφωνα με το kozan.gr, σοκαρισμένος από την είδηση του τραγικού θανάτου των τριών νέων ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο κόκκινο αυτοκίνητο της φωτογραφίας, στο τροχαίο στην Εγνατία, είναι ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος τέλεσε λίγο μετά τις 13:00 τον πολιτικό γάμο του άτυχου ζευγαριού. Δε μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα,  στον  γαμπρό και στους τρεις – πλέον – νεκρούς (τη σύζυγό του και το φιλικό τους ζευγάρι).

Έφυγε από το νοσοκομείο της Βέροιας ο οδηγός που σώθηκε από το τροχαίο

Σύμφωνα με το laikoyra.gr, νεκρές είναι δύο γυναίκες, ηλικίας 23 και 28 ετών και ένας άντρας 25 ετών που έχασαν την ζωή τους στην Εγνατία οδό, ενώ ο τέταρτος επιβαίνοντας κατόρθωσε να βγει από το αμάξι, χωρίς να έχει τραυματιστεί.

Ο άνδρας ο οποίος σώθηκε από το ατύχημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Βέροιας και λίγο μετά της 9 το βράδυ με συνοδεία της αστυνομίας έφυγε από το νοσοκομείο της Βέροιας..

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το φοβερό πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία
Στις 16:40 σήμερα η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από σύγκρουση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με Φορτηγό όχημα.Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της πυροσβεστικής εξόδου, απεγκλωβίστηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι ένας άνδρας και δυο γυναίκες που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν και επιχείρησαν έντεκα (11) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία (3) οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης και δυο (2) οχήματα με έξι (6) πυροσβεστικούς υπαλλήλους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.