νταβουτογλουΤην πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει στην Ελλάδα ό,τι έκανε το κόμμα του στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει ό,τι έκανε το κόμμα του στην Τουρκία τα τελευταία δώδεκα χρόνια εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση της χώρας του, ο τούρκος πρωθυπουργός την προέτρεψε αντί να κοιτά τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ, να αντιληφθεί ότι αυτά που προσπαθεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα είναι αυτά που εφάρμοσε το κόμμα του στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, όπως είπε.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Νταβούτογλου, όταν μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα στο τηλέφωνο του ανέφερε ότι το κόμμα του κατάφερε να μετατρέψει την Τουρκία από μια χώρα που κάποτε την αποκαλούσαν «άρρωστη» σε μια παγκόσμια δύναμη. «Και συμφώνησε και αυτός μαζί μου», ανέφερε ο τούρκος πρωθυπουργός.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.