Ανακοίνωση κατά της λιτότητας
τσιπραςΝα δοθεί ένα τέλος στην κοινωνική αποδόμηση και στην υπονόμευση των συλλογικών συμβάσεων και αντί αυτού να υπάρξει ένα ευρωπαϊκό σχέδιο επενδύσεων για χρήσιμα και βιώσιμα αναπτυξιακά έργα, τονίζουν
«Η αλλαγή πορείας στην Ελλάδα αποτελεί ευκαιρία για ολόκληρη την Ευρώπη» επισημαίνει σε δηλώσεις του στη Βιέννη ο Εριχ Φλόγκαρ, πρόεδρος της Αυστριακής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, η οποία τάσσεται κατά της επιβληθείσας από τους δανειστές πολιτικής λιτότητας στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, την τακτική που ακολουθεί η νέα ελληνική κυβέρνηση.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας ζητά την υποστήριξη του σχετικού ψηφίσματος των Γερμανικών Συνδικάτων, με το οποίο απευθύνεται έκκληση να υπάρξει μια βασική επανεξέταση και διόρθωση της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως επακόλουθο του αποτελέσματος των ελληνικών βουλευτικών εκλογών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αυστριακών Συνδικάτων, θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην κοινωνική αποδόμηση και στην υπονόμευση των συλλογικών συμβάσεων και αντί αυτού να υπάρξει ένα ευρωπαϊκό σχέδιο επενδύσεων για χρήσιμα και βιώσιμα αναπτυξιακά έργα.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.