ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Αθώοι κρίθηκαν και σε δεύτερο βαθμό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης για τις κατηγορίες περί επηρεασμού των διαιτητών στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης το Μάιο του 2013.

Η εισαγγελική αρχή είχε ζητήσει να τιμωρηθεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ για απλή συνέργεια και ο πρόεδρος του συλλόγου για επηρεασμό των διαιτητών, ωστόσο μετά και τις αγορεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών, κι ενώ είχε προηγηθεί την Παρασκευή η ακροαματική διαδικασία, η απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών ήταν κατά πλειοψηφία αθωωτική για αμφότερους.

Ως γνωστόν, οι δυο παράγοντες είχαν αθωωθεί πρωτοδίκως (λόγω αμφιβολιών) ωστόσο ο εισαγγελέας, Δημήτρης Ζημιανίτης, είχε καταθέσει έφεση. Στην ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής είχαν καταθέσει οι Θανάσης Γιάχος (διαιτητής), Σταύρος Τριτσώνης (τέταρτος), Νίκος Καρατζίκας (βοηθός), ο υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού, Θανάσης Μπουζιώλης, οι αστυνομικοί Νάκος και Τσέλιος και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Γιώργος Βούλγαρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.