Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αθώοι Μαρινάκης και Θεοδωρίδης

Φεβρουάριος 2nd, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Αθώοι κρίθηκαν και σε δεύτερο βαθμό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης για τις κατηγορίες περί επηρεασμού των διαιτητών στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης το Μάιο του 2013.

Η εισαγγελική αρχή είχε ζητήσει να τιμωρηθεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ για απλή συνέργεια και ο πρόεδρος του συλλόγου για επηρεασμό των διαιτητών, ωστόσο μετά και τις αγορεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών, κι ενώ είχε προηγηθεί την Παρασκευή η ακροαματική διαδικασία, η απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών ήταν κατά πλειοψηφία αθωωτική για αμφότερους.

Ως γνωστόν, οι δυο παράγοντες είχαν αθωωθεί πρωτοδίκως (λόγω αμφιβολιών) ωστόσο ο εισαγγελέας, Δημήτρης Ζημιανίτης, είχε καταθέσει έφεση. Στην ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής είχαν καταθέσει οι Θανάσης Γιάχος (διαιτητής), Σταύρος Τριτσώνης (τέταρτος), Νίκος Καρατζίκας (βοηθός), ο υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού, Θανάσης Μπουζιώλης, οι αστυνομικοί Νάκος και Τσέλιος και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Γιώργος Βούλγαρης.

This entry was posted on Δευτέρα, Φεβρουάριος 2nd, 2015 at 14:32 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply