Σε αγώνα της ΕΣΚΑΝΑ
θανατοσ αθλητη μπασκετ
Άπαντες «πάγωσαν» στο άκουσμα του θανάτου του 18χρονου αθλητή του Όμιλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας, Αναστάσιου Νάσση, στον αγώνα εφήβων ΟΚ Ελευσίνας-Πήγασος Κορυδαλλού στο κλειστό «Ανδ. Δασκαλάκης» της Ελευσίνας.

Ο αθλητής κατέρρευσε στην διάρκεια του σημερινού αγώνα της ΕΣΚΑΝΑ, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά η ανάνηψη ήταν προσωρινή. Το παιδί διεκομίσθη στο Θριάσιο με ασθενοφόρο, όπου και υπέκυψε.

To Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με ανακοίνωση του «εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και θα καταθέσει χρηματικό ποσό αντί στεφάνου στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνα που παρέχει υποστήριξη στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Επίσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα επίσημα ματς της Ένωσης για μία εβδομάδα και θα αναβληθούν οι αγώνες της περιοχής και των ομάδων της Ελευσίνας για το επόμενο τριήμερο».

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.