Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ραχήλ Μακρή «Οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη»

Ιανουάριος 31st, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ
Ο αγώνας για δίκτυα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος υπό δημόσιο έλεγχο και για μια αδιαίρετη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, στον οποίο είχα αφιερώσει τις κοινοβουλευτικές και θεσμικές δράσεις φέρνει τους πρώτους καρπούς.


Αποτελεί προσωπική και πολιτική δικαίωση της σταθερής και αδιαπραγμάτευτης θέση μου για άμεση άρση της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στις εταιρείες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, η απόφαση του Πρωθυπουργού όλων των Ελλήνων Αλέξη Τσίπρα.

Σε αντίθεση με την αδιάλλακτη προσήλωση των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε κατάλοιπα αυταρχικών λύσεων η δημοκρατία βρίσκει λύσεις με όπλο την Ελπίδα και όχι τον φόβο.

Οι προτάσεις για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, για τις οποίες δέχθηκα τόση λάσπη φανερώνουν την αξία τους με την υλοποίηση τους.

Η δημοκρατία ανοίγει νέους δρόμους για την ανάπτυξη χωρίς εργασιακό μεσαίωνα και για αξιοποίηση όλων των υγιών παραγωγικών δυνάμεων της Πατρίδας μας.

Ως Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ενεργειακή καρδιά της Χώρας θα συνεχίσω να παλεύω για την αποκατάσταση όλων των αδικιών και την υιοθέτηση των δίκαιων και ηθικών αιτημάτων των εργαζομένων, που εξασφαλίζουν την ενεργειακή αυτάρκεια της πατρίδας μας.

 

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

rachelmakri

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 31st, 2015 at 15:29 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply