ιμιαΌπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Καμμένος θα παραστεί στις 11 το πρωί της Παρασκευής στην επιμνημόσυνη δέηση για τους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας τις ένοπλες δυνάμεις στα Ίμια, η οποία θα τελεστεί στη βάση ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού στο Μαραθώνα.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, όπου θα πραγματοποιηθεί ρίψη στεφάνου.

Αμέσως μετά ο κ. Καμμένος θα μεταβεί στην Κρήτη όπου θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του καταδρομέα Εμμανουήλ Μπικάκη και θα επισκεφθεί την 133 Σμηναρχία Μάχης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον βουλευτή Ηρακλείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Δαμαβολίτη.

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι ο πρώτος υπουργός που επισκέπτεται τη θάλασσα των Ιμίων για να ρίξει στεφάνι τιμώντας έτσι τη μνήμη των τριών πιλότων του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος.

Με αφορμή την επέτειο των Ιμίων, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει συγκέντρωση το Σάββατο στο Μνημείο των Ιμίων στην οδό Βασ,. Σοφίας.

Αντιφασιστικές οργανώσεις προγραμματίζουν παράλληλα συγκέντρωση το απόγευμα της ίδιας μέρας στην πλατεία Ομονοίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.