ΕΣΤΙΑΣΗΣας γνωστοποιούμε ότι με την υπ’ αριθμών Α 8/2014 ειρηνοδικείου, ιδρύθηκε η Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας.

Ζητάμε την στήριξη σας στον Νέο φορέα ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ο οποίος έχει μοναδικό σκοπό και στόχο την πολύπλευρη στήριξη του κάθε συναδέλφου εστίασης και διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας.
Θεωρούμε ότι ο ανωτέρω φορέας με την εξέλιξη των σημερινών πραγματικών καταστάσεων που βιώνει η χώρα μας και ειδικά ο κλάδος μας είναι όχι μόνο αναγκαίος αλλά μας υποχρέωναν οι ανακατατάξεις να δημιουργηθεί.

Η πολιτική όλων των κυβερνήσεων, μας αντιμετωπίζει σαν Νο 1 φοροφυγάδες, ενώ οι ελεγκτικές υπηρεσίες είναι περισσότερες από τους πελάτες μας.
Ο οποιοσδήποτε επενδυτής τρομάζει που τον τελευταίο καιρό τα 21 Φορολογητέα Νομοσχέδια αναιρούν το ένα το άλλο, νεκρώνοντας τις επενδύσεις για ανάπτυξη, όταν η υπερβολική φορολογία 26% αρχίζει από το 1€.

Στόχοι και σκοποί της Ένωσης
1. Εγγραφή Δωρεάν
2. Νομική υποστήριξη από έμπειρους δικηγόρους του κλάδου (σε κάθε πρόβλημα συναδέλφου)
3. Ενημέρωση του κάθε μέλους καταστήματος με ιστοσελίδα η οποία είναι και μοναδική με πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση για τα πάντα.
4. Στήριξη από την Διοίκηση σε όλα τα θέματα σε κάθε συνάδελφο μέλος (ΙΚΑ, Δημαρχείο, Αντιπεριφερειάρχη, Περιφερειάρχη, Βουλευτή κτλ)
5. Ως όργανο Δυτικής Μακεδονίας θα παρεμβαίνει σε κάθε πολιτικό πρόσωπο που θα επισκέπτεται την Δυτική Μακεδονία
6. Ειδική στήριξη στα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (Α.Ε.Π.Ι. κτλ ) από έμπειρο αναλυτή και σχολιαστή πνευματικών δικαιωμάτων θα προβάλλονται τα προβλήματα τους.
7. Σύντομα θα εκδίδετε μηνιαία εφημερίδα, προβάλλοντας τα προβλήματα του κλάδου μας με απόλυτα ενημερωτικό χαρακτήρα. Θα διανέμετε δωρεάν στα καταστήματα μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Κατά τις εκλογές της 3ης Σεπτεμβρίου εκλέχθηκαν τα έξης άτομα:
Γρηγόρης Τσαπατσάρης – Πρόεδρος
Καθηγητής Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, εκλεγμένος για 14 χρόνια στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων εκλεγμένος στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας για 14 χρονιά, Συντονιστής προγραμμάτων Ε.Φ.Ε.Τ.
Αναλυτής Πνευματικών Δικαιωμάτων, 30 χρόνια στο επάγγελμα Εστίασης και Διασκέδασης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων, Ιδρυτής Διευθυντής των σχολείων ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, μέλος της επιτροπής προβολής και ανάπτυξης από τον Ε.Ο.Τ. Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, καθηγητής οικονομικών και Νέων Ελληνικών σε Αυστραλέζικα Σχολεία 1981-1988, καθηγητής Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών.

Δέσποινα Μπάρτζου – Α’ Αντιπρόεδρος
Πρόεδρος καταστηματαρχών Άργους Ορεστικού για τριετίες με μοναδική Δράση και στήριξη στο Νομό Καστοριάς και Δυτική Μακεδονία, εκλεγμένη αντιπρόσωπος για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων, με 22 χρόνια στο επάγγελμα, μέλος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Αθανάσιος Λιώγας – Β’ Αντιπρόεδρος
Πρόεδρος Καστοριάς, Δυναμική η παρουσία του στην στήριξη των καταστημάτων Νομού Καστοριάς και εκλεγμένος αντιπρόσωπος για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορίων και Καφετεριών, με 25 χρόνια στο επάγγελμα.

Κωνσταντίνος Βελιάνης – Ταμίας
Πρόεδρος Φλώρινας με πλήρη μαχητικότητα για στήριξη του κλάδου, Αντιπρόεδρος εκλεγμένος για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορίων και Καφετεριών, με 18 χρόνια στο επάγγελμα.

Βασίλειος Δογραματζής – Γενικός Γραμματέας
Καταξιωμένος επιχειρηματίας στην Κοζάνη, για 15 χρόνια και αντιπρόεδρος στον Οδικό Σύλλογο Κοζάνης.

Σωκράτης Πέλκας – Αναπληρωματικό Μέλος
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Καστοριάς και Πρόεδρος του ανωτέρου Συλλόγου περίοδος 2001-2006 και εκλέκτορας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων.

Δημήτριος Νάτσης – Αναπληρωματικό Μέλος
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Άργους Ορεστικού, πρώην Γενικός Γραμματέας για 6 χρόνια και επιχειρηματίας του κλάδου για 15 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.