Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Σαββατο κυκλοφορεί η Agrotica News

Ιανουάριος 28th, 2015 by Χρήστος Μίμης

agrotica300x250_v1Tο Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 κυκλοφορεί πανελλαδικά από την Today’s World Publications η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα Agrotica News.

H Agrotica News αποτελεί τη νέα πρόταση έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού για οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο της πρωτογενούς παραγωγής. Στις σελίδες της, πέρα από την τρέχουσα ειδησεογραφία, φιλοξενούνται θέματα σχετικά με τη γεωργία, την αλιεία, την κτηνοτροφία και την επιχειρηματικότητα, χρήσιμες πληροφορίες για νέα κοινοτικά προγράμματα και νέες τεχνολογίες, συμβουλές για επιδοτήσεις και φορολογικά θέματα, ειδικά αφιερώματα και πολλά ακόμα.
Την έκδοση της εφημερίδας θα συνοδεύουν μεγάλες προσφορές για τους αναγνώστες της σε όλη την Ελλάδα.

Η Agrotica News στοχεύει στην κάλυψη των ενδιαφερόντων και των αναγκών όλης της οικογένειας, μέσα από επιπλέον θέματα ποικίλης ύλης.

Οι αναγνώστες μας θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερώνονται καθημερινά, μέσω του ιστότοπου www.agroticanews.gr, για τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, αλλά και για σημαντικά γεγονότα από την εγχώρια και διεθνή ειδησεογραφία.

Στο πρώτο φύλλο που κυκλοφορεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, η Agrotica News προσφέρει στους αναγνώστες της δύο μεγάλα δώρα:
–        Ελαστικά Galaxy ή Trelleborg για τρακτέρ, αξίας έως 1.000 ευρώ, προσφορά της εταιρίας Agripan.
–       Οι πρώτοι 500 τυχεροί κερδίζουν 20 ευρώ για την αγορά της μεγαλύτερης κάρτας προνομίων για κατοικίδια από την εταιρία Pet Society συνολικής αξίας 10.000 ευρώ (www.pet-society.gr).

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 28th, 2015 at 18:08 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply