Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φυλακές Δομοκού: Νέα επίθεση στον Ξηρό απο συγκρατούμενους του

27 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Για δεύτερη φορά μετά την περασμένη Παρασκευή

ξηροςΤον προπηλάκισαν φραστικά και τον θεωρούν υπεύθυνο για την δημιουργία των φυλακών υψίστης ασφαλείας
Για νέο επεισόδιο, φραστικό αυτή τη φορά, σε βάρος του Χριστόδουλου Ξηρού με δράστες ποινικούς κρατουμένους κάνει λόγο το lamiastar.

Η φραστική επίθεση σε βάρος του τρομοκράτη έγινε επειδή τον θεωρούν υπεύθυνο για την απόφαση της κυβέρνησης να συστήσει την φυλακή υψίστης ασφαλείας μετά την απόδρασή του στις αρχές του 2014.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του πρότειναν να τον βάλουν σε άλλη πτέρυγα, κάτι που αρχικά αρνήθηκε, ωστόσο οι επιθέσεις συνεχίστηκαν και ο Ξηρός αναγκάστηκε να δεχθεί.

Και στην δεύτερη πτέρυγα όμως, του επιτέθηκαν κρατούμενοι που προέρχονται από τον χώρο των τρομοκρατών και έτσι αποφασίστηκε, για λόγους ασφαλείας, η μεταφορά του σε ένα κελί που θα βρίσκεται εντελώς μόνος του.

Το νέο επεισόδιο, πάντως, δεν επιβεβαιώνει ούτε ο δικηγόρος του τρομοκράτη, ούτε και ο ίδιος ο καταδικασμένος τρομοκράτης.

protothema

This entry was posted on Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2015 at 21:48 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply