ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ

LAPTOP
Η επιλογή ενός φορητού υπολογιστή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι δύσκολο να ξέρουμε αν καλύπτει τις ανάγκες μας πριν τον χρησιμοποιήσουμε.

Ωστόσο κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά των καλύτερων laptop της αγοράς ίσως να είναι μία μεγάλη διευκόλυνση.

Οπως προκύπτει από την έρευνα του Business Insider, αυτοί είναι οι καλύτεροι υπολογιστές του 2015 και τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε για αυτούς ώστε να επιλέξουμε τον κατάλληλο.

Macbook Air
Τιμή: 899 δολάρια
Το MacBook Air είναι ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές που μπορείτε να αγοράσετε. Δεν είναι μόνο λεπτό και ελαφρύ, αλλά προσφέρει εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Στο review το PCMag έγραψε ότι έχει διάρκεια ζωής περισσότερο από 10 ώρες. Το μέγεθος της οθόνης είναι 11- και 13-ιντσών, αλλά αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτό κυρίως για την δουλειά σας, προτείνεται το μεγαλύτερο. Ωστόσο καλό θα ήταν να κάνετε υπομονή πριν το αγοράσετε, αφού η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του MacBook Air σε λίγους μήνες.

MacBook Pro
Τιμή: 1.299 δολάρια
Αν θέλετε ένα φορητό υπολογιστή Mac με καλύτερη οθόνη, δοκιμάστε το MacBook Air με οθόνη Retina. Είναι αρκετά πιο ακριβό, αλλά έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή με καλύτερα γραφικά, πιο καθαρή οθόνη, και πολύ περισσότερες θύρες.

Dell XPS13
Τιμή: 799 δολάρια
Ο νέος 13-ιντσών φορητός υπολογιστής Windows της Dell έρχεται με μια εντυπωσιακή 3.200 x 1.800 οθόνη αφής και λεπτά πλαίσια. Είναι μια καλή επιλογή, αν θέλετε να μείνετε στα Windows, αλλά θέλετε ταυτόχρονα και κάτι τόσο λεπτό και ελαφρύ όσο ένα MacBook Air. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα παρέχει 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αν και είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα δεδομένου ότι ο φορητός υπολογιστής μόλις κυκλοφόρησε.

Lenovo ThinkPad X240
Τιμή: 854 δολάρια
Είναι λίγο βαρύ αλλά αν το χρησιμοποιείτε σε γραφείο για δουλειά είναι ένας εξαιρετικός φορητός υπολογιστής. Διαθέτει άνετο πληκτρολόγιο και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για να κρατήσει τις πληροφορίες σας ασφαλείς.

Toshiba Chromebook 2
Τιμή: 250 δολάρια
Το νεότερο Chromebook της Toshiba είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς. Έχει μια όμορφη οθόνη, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, και είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει να πεταχτεί στην τσάντα σας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων χωρίς να γδαρθεί. Εάν ως επί το πλείστον χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή σας για να κάνει ελαφριά εργασία και να σερφάρετε στο διαδίκτυο, αυτό είναι μια καλή επιλογή.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.