«Εγώ είπα την αλήθεια και προειδοποίησα»

σαμαραςΤην εκτίμηση ότι η ΝΔ άντεξε στις εκλογές εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας τα αποτελέσματα που δείχνουν το κόμμα 9 μονάδες πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ.

«Παραδίδω μια χώρα με ασφάλεια, μια χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση και πάνω από όλα παραδίδω μια χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και του ευρώ.

Για το καλό του τόπου αυτού εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση να διατηρήσει τα κεκτημένα αλλά έχω ήσυχη την συνείδησή μου γιατί είπα αλήθεια στον ελληνικό λαό μέχρι τέλους. Εύχομαι να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις μου γιατί για την Ελλάδα μιλάμε, όφειλα όμως να προειδοποιήσω» είπε.

Σημείωσε ότι έχει τη συνείδηση του ήσυχη και είπε: «Πήρα τη χώρα στο σείλος καταστροφής. Μου ζητήθηκε να κρατήσω αναμένα κάρβουνα και το έκανα. Αντέξαμε, αποτρέψαμε τα χειρότερα, βγάλαμε τη χώρα από τα ελλείμματα από την ύφεση.

Παραδίδω μια χώρα χωρίς ελλείμματα, με ασφάλεια για τον πολίτη. Μια χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση.
Είναι μέλος της ΕΕ και του ευρώ».

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι «άντεξε η ΝΔ, είναι όρθια παρά τα δύσκολα μέτρα που πήραμε. Έχασε μόνο 2 μονάδες σε σχέση με το 2012».

Ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ είναι: «Έτοιμη να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις από εδώ και μπρος.
Ο ρόλος της ΝΔ είναι κρίσιμος. Εγγυώμαι ότι θα διαδραματίσει αυτό το ρόλο στο ακέραιο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.