Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον Έβρο τελικά βρίσκονται οι 12 αγνοούμενοι “Τούρκοι” – Λάθος σήμα έδωσε ο ΟΤΕ

25 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Κ-9Από ένα λάθος του ΟΤΕ βρέθηκαν να ψάχνουν στα Πιέρια όρη της Κατερίνης Αστυνομία και Πυροσβεστική που ανταποκρίθηκαν σε κλήση έκτακτης ανάγκης του «112» από 12 αγνοούμενους αυτοαποκαλούμενους «Τούρκους»

Από ένα λάθος του ΟΤΕ που κατέληξε ότι το σήμα εντοπισμού της κλήσης έκτακτης ανάγκης στον σχετικό ευρωπαϊκό αριθμό «112», προερχόταν από τα Πιέρια Όρη βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να ψάχνουν για να διασώσουν 12 αυτοαποκαλούμενους «Τούρκους» που κάλεσαν τον αριθμό.

Τελικά και παρά την πολύωρη προσπάθεια των δυνάμεων διάσωσης να εντοπίσουν τους αγνοούμενους στην περιοχή, ο ΟΤΕ κατέληξε πως έκανε λάθος και πως το σήμα προέρχεται από τον Έβρο.


Αυτή την ώρα λοιπόν ακυρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης στα Πιέρια και διεξάγεται νέα, στον Έβρο αυτή τη φορά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι πρόκειται για δουλεμπόρους μαζί με μη νόμιμους μετανάστες, που κατά τη συνήθη πρακτική τους καλούν σε αυτόν τον αριθμό για να δηλώσουν το σημείο που έχουν «χαθεί» ή έχουν ναυαγήσει…

news247

This entry was posted on Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2015 at 22:51 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply