Ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής
αρηςΝέα εποχή στον Άρη! Λίγες ώρες μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Πάουλο Κάμπος απ’ την τεχνική ηγεσία, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Πρόκειται για τον 48χρονο Μαυροβούνιο -με κυπριακή υπηκοότητα- κόουτς ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A κι ενώ ως παίκτης είχε παίξει σε πολλές ομάδες στην Μεγαλόνησο, καθώς και στην Καβάλα.

Μέχρι σήμερα δεν είχε διαρρεύσει κάποιο όνομα τεχνικού για τον πάγκο και θεωρείτο σχεδόν βέβαιο πως η διοίκηση Κάλας θα προχωρούσε σε επιλογή Έλληνα κόουτς, ωστόσο αυτά τα σενάρια διαψεύστηκαν με τον ελπιδοφόρο Ντομπρασίνοβιτς που κάνει την πρώτη του προπονητική απόπειρα κι ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη (τεχνικός διευθυντής).

Η ανακοίνωση του Άρη:

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1977 στο Μαυροβούνιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Το 2008 έλαβε μέρος στο Champions League με την κυπριακή Ανόρθωση και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για λογαριασμό του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το 2009 απέκτησε την κυπριακή υπηκοότητα και αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Κύπρου (29 συμμετοχές).

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Α και είναι στη διαδικασία απόκτησης του διπλώματος UEFA PRO.

Είναι ένας προπονητής που πιστεύουμε ότι συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των χαρακτηριστικών στοιχείων που απαιτούνται για να συμβάλει με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του ΑΡΗ.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.