Μια σπάνια ματιά στη φυσική ομορφιά της λίμνης Βαϊκάλης

ηλιοβασιλεμα

Λίγοι θα αποτολμούσαν ένα ταξίδι στην παγωμένη Σιβηρία. Όσοι όμως το κάνουν, αποζημιώνονται με εικόνες απίστευτης ομορφιάς και τοπία που δύσκολα συναντά κανείς στη ζωή του.

Για όσους δεν αντέχουν το κρύο, όμως λατρεύουν να ανακαλύπτουν τα παιχνίδια της Φύσης –έστω και μέσα από φωτογραφίες τρίτων- δείτε παρακάτω τις εικόνες που απαθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό ένας ατρόμητος φωτογράφος στην παγωμένη λίμνη της Βαϊκάλης.

Οι φωτογραφίες του Andrey Grachev από τη Μόσχα παρέχουν μια σπάνια ευκαιρία να θαυμάσει κανείς το μεγαλείο τη Φύσης… στην παγωμένη εκδοχή του, την ώρα που δύει ο ήλιος.

Ο ίδιος με τη βοήθεια ντόπιων οδηγών κατάφερε να φτάσει στα παγωμένα σπήλια στο νησί Olkhon, όπου αντίκρισε εκατοντάδες σταλακτίτες και τεράστιους ογκόλιθους πάγου, που δημιουργούσαν ένα εντελώς απόκοσμο, αλλά καθόλα συγκλονιστικό σκηνικό.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε από την άνεση του σπιτιού σας τις συναρπαστικές φωτογραφίες του Andrey, τις οποίες δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η Daily Mail.



newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.