Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αντι-ισλαμική διαδήλωση του PEGIDA στη Λειψία

22 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

πορειαΤίποτε δεν τους σταμάτησε, ούτε η παραίτηση του επικεφαλής του κινήματος ούτε η ακύρωση της διαδήλωσης στη Δρέσδη.

Τα μέλη του αντι- ισλαμικού κινήματος PEGIDA, συγκεντρώθηκαν στη Λειψία για να διαμαρτυρηθούν για τον εξισλαμισμό – όπως λένε – της Γερμανίας. Ονομάζουν το τοπικό κίνημά τους Legida.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές πάνω από 60.000 διαδηλωτές πήραν μέρος στην πορεία και διαδήλωση, η αστυνομία μιλά για 20.000. Κρατούσαν πανό και πλακάτ με εικόνες της Μέρκελ με μπούρκα.

Μέλη του κινήματος συγκεντρώθηκαν και στην Κολωνία, ενώ και στις δύο πόλεις έγιναν και αντιδιαδηλώσεις. «Το LEGIDA και το PEGIDA είναι ρατσιστικά κινήματα. Δεν πρόκειται ποτέ να συζητήσουμε μαζί τους γιατί ο ρατσισμός είναι θανάσιμο πράγμα», ανέφερε μέλος των οργανωτών των αντι-διαδηλώσεων.

thetoc

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2015 at 22:14 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply