Τετάρτη 21-01-15
liolios 13
Σε συνέχεια των προεκλογικών του επισκέψεων ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Λιόλιος την Τετάρτη 21-1-2015 ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Χρήστος Λιόλιος ξεκίνησε να επισκέπτεται φορείς και υπηρεσίες της πόλης των Γρεβενών.

Ξεκίνησε την περιήγηση του από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γρεβενών όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα στελέχη του συνεταιρισμού. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη γεωργία και την κτηνοτροφία του τόπου μας και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και άμεση επίλυση, με τη συνεργασία των αρμόδιων φορέων.

Στη συνέχεια ακολούθησε η επίσκεψη στο Δημοτικό Σφαγείο Γρεβενών, όπου παρακολούθησε τη διαδικασία σφαγής και συνομίλησε με εργαζομένους για θέματα της επιχείρησης.

Επόμενος σταθμός το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Γρεβενών, όπου συναντήθηκε με στελέχη, καθηγητές και φοιτητές, ανταλλάσσοντας απόψεις για την προάσπιση των συμφερόντων του ιδρύματος και την ενδυνάμωση της θέσης του στην τοπική κοινωνία των Γρεβενών και την εδραίωση του.
liolios 12

liolios 11

liolios 10

liolios 9

liolios 8

liolios 7

liolios 6

liolios 5

liolios 4

liolios3

liolios2

liolios1
Ο κ. Λιόλιος στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γρεβενών, συναντήθηκε με το Διευθυντή και τους εργαζομένους. Ως άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία στις τέχνες και τα γράμματα, που το Δια Βίου Μάθηση για εκείνον είναι τρόπος ζωής, θεωρεί ότι ο χώρος της παιδείας και της εκπαίδευσης διαμορφώνει και ορίζει το παρόν και το μέλλον του τόπου και της χώρας μας.
Πρωταρχικός στόχος του είναι η προφύλαξη και η θωράκιση της μοναδικής ελπίδας διεξόδου από την κρίση αξιών και θεσμών που ζει η κοινωνία μας, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ.

Οι πρωινές επισκέψεις έκλεισαν με την επίσκεψη στο ΚΤΕΟ Γρεβενών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών και το Δ.Δ. Κυρακαλής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Λιόλιος επισκέφθηκε τα Δ.Δ. : Οροπέδιο, Εκκλησιές, Κυδωνιές, Αηδόνια, Αμυγδαλιές, Μ. Σειρήνι, Σύδενδρο και Ροδιά.

Τη σημερινή διαδρομή έκλεισε με την παρουσία του στη συγκέντρωση των Κυνηγετικών Συλλόγων Ελλάδος, σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Περισσότερα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.