Η οικονομική κρίση χτύπησε τον προεκλογικό αγώνα – Τα κατα τόπους γραφεία της Νέα Δημοκρατίας αποτελούν το κεντρικό προεκλογικό στρατηγείο της παράταξης στο νομό
nd NEA DHMOKRATIA
Από την Νέα Δημοκρατία ανακοινώθηκε ότι όπως στις εκλογές του 2012, έτσι και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, αποφασίστηκε να μη λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα του κόμματος σε καμία πόλη, προσαρμόζοντας την προεκλογική δραστηριότητά της στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ο τόπος, εξυπηρετώντας τις προεκλογικές ανάγκες από τα υφιστάμενα γραφεία των οργανώσεων του κόμματος.

Για το λόγο αυτό, από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου μέχρι και την Κυριακή των εκλογών, τα κατα τόπους γραφεία της Νέα Δημοκρατίας αποτελούν το κεντρικό προεκλογικό στρατηγείο της παράταξης στο νομό, στελεχωμένα από μέλη του κόμματος, ανοικτά σε όλους τους πολίτες καθημερινώς από τις 10 π.μ. έως και τις 10 μ.μ., όπου πραγματοποιούνται συνεδριάσεις των οργάνων και συναντήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.