Τρίτη 20-1-2015
λιολιοσ 14
Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (20-1-2015), ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Χρίστος Λιόλιος ξεκίνησε να επισκέπτεται φορείς, επαγγελματίες και υπηρεσίες της πόλης των Γρεβενών.

Ο κ. Λιόλιος μεταξύ άλλων επισκέφθηκε τους επαγγελματίες οδηγούς ΤΑΧΙ, την Αγία Βαρβάρα, ο ΑΤ Γρεβενών, το Δικαστικό Μέγαρο, τις υπηρεσίες ΕΛΤΑ, ΟΤΕ, ΔΟΥ και ΑΝΓΡΕ. Οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες έθεσαν στον υπ βουλευτή τα ζητήματα που τους απασχολούν και χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Την πρωινή του επίσκεψη έκλεισε στο Δημαρχείο, όπου συνομίλησε με εργαζομένους, ενώ πραγματοποίησε ολιγόλεπτη συνάντηση με το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη. Στη συνάντηση ιδιαίτερα τονίστηκε η απαραίτητη την παρούσα χρονική στιγμή, συνεισφορά και συνεργασία όλων των φορέων για την προώθηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, των συμφερόντων του τόπου μας και η εκμετάλλευση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Λιόλιος επισκέφθηκε τα Δ.Δ.: Ζιάκας, Σπήλαιο, Πολυνέρι, Μαυρονόρος και Μαυρανάιους, όπου παρά το δύσκολο της εποχής, οι λιγοστοί κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με θέρμη.

λιολιοσ 27 λιολιοσ 25 λιολιοσ 24 λιολιοσ 23 λιολιοσ 21 λιολιοσ 20 λιολιοσ 19 λιολιοσ 16 λιολιοσ 15 λιολιοσ 14 λιολιοσ 13 λιολιοσ 12 λιολιοσ 11 λιολιοσ 10 λιολιοσ 9 λιολιοσ 8 λιολιοσ 7 λιολιοσ 6 λιολιοσ 5 λιολιοσ 4 λιολιοσ 2 λιολιοσ 1

Περισσότερα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.