Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «Άλλοι με τρενάκια, άλλοι με αεροπλάνα, ΕΜΕΙΣ με την ΑΛΗΘΕΙΑ»

21 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥΜε αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, η  υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πολλοί πλέον στο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται αυτοδυναμίες και διασυρμούς το βράδυ των εκλογών. Έχουν έτοιμο το υπουργικό σχήμα, τυπώνουν τα δικά τους λεφτά, διώχνουν με το ¨έτσι θέλω¨ τη Τρόικα, υπόσχονται στους πάντες τα πάντα. Τους προτρέπω να μη βιάζονται.

Ο Αλέξης Τσίπρας για να εξασφαλίσει μια… selfie στην πρωθυπουργική καρέκλα υπέκυψε δυστυχώς στη γοητεία του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Από ένα νέο, ηλικιακά, πολιτικό δεν το περίμενα αυτό. Και διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το αν πραγματικά μπορεί να ελέγξει όλες τις συνιστώσες αυτού του κόμματος που γιγαντώθηκε κερδίζοντας ψήφο οργής και όχι εμπιστοσύνης.

Απόψε από τη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει το δρόμο της ευθύνης, δείχνει το δρόμο της νίκης, της υπέρβασης, το δρόμο της παραμονής μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, το δρόμο της εξόδου από την κρίση. Άλλοι με τρενάκια, άλλοι με αεροπλάνα, εμείς με όπλο την αλήθεια, με όπλο την ειλικρίνεια».

This entry was posted on Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2015 at 18:20 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply