ΗΔΗ 21 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ

οφηΗ κατάσταση στον ΟΦΗ δεν είναι οριακή πια, καθώς ξεπέρασε και τα… όρια. Η κρητική ομάδα «αποψιλώθηκε», έμειναν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές και όλα δείχνουν ότι δεν θα κατέβει στο ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό και σε αυτό με τον Ολυμπιακό το Σάββατο για την Super League.

Με το -6 από τιμωρία στην… πλάτη, με νέα τιμωρία ελέω Βλόνταρτσικ-Πέσιτς-Βάντο να έρχεται, με δεκάδες παίκτες να φεύγουν και να μην μπορούν να γίνουν μεταγραφές (δεν υ, ο ΟΦΗ οδηγείται στην διάλυση και στην Γ’ εθνική. Κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό με τη Νίκη Βόλου, με την Super League να δείχνει σημάδια ξεπεσμού…

Μέχρι σήμερα στον ΟΦΗ έχουν μετρήσει 21 παίκτες που έφυγαν. Μιχάλης Φραγκουλάκης, Σήφης Δασκαλάκης, Μίρνες Σίσιτς έφυγαν εδώ και καιρό για να ακολουθήσει το πρώτο κύμα αποχωρήσεων με τους: Αμπντουλαγέ Μεϊτέ, Ντέλε Αντελέγε, Ισλάμ Φερούζ, Απόνιο, Αντώνη Πετρόπουλο, Αμπντούλ Ραζάκ. Μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα το χορό των αποδεσμεύσεων έσυρε ο Κάρλος Μιλιάζες και μετά με προσφυγές οι Θοδωρής Τριποτσέρης, Γιώργος Μακρής, Γιάννης Στάθης, Βασίλης Κουτσιανικούλης. Προσθέστε σε αυτούς τους τέσσερις ξένους Ντάνι Αρτόλα, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Γκιόργκι Λόρια, Μάιρον Τζορτζ που έχουν βγάλει εισιτήριο για τις πατρίδες τους, αλλά και τους Κωσταντίνο Μπανούση, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Μανώλης Μονιάκη, που αναμένεται να καταθέσουν σήμερα προσφυγή για τα οφειλόμενα και την ελευθερία τους. Στο δυναμικό απέμεινε ο πολύπειρος Ζέλικο Καλάϊτζιτς, που σκόπευε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν, ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης, ο οποίος είναι παροπλισμένος λόγω τραυματισμού και οι πιτσιρικάδες Χαράλαμπος Δαμιανάκης, Μανώλης Ροβίθης, Γιώργος Γιαγκόζης, Παναγιώτης Μανιδάκης, Μανώλης Μπολάκης, Ζαχαρίας Μαραθιανός, Μανώλης Φαζός και Μιχάλης Αγριμάκης.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.