Ανακοίνωση του υπ. Εθνικής Άμυνας
δενδιαςMε αφορμή δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με την εν εξελίξει υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων του Στρατεύματος
Έκκληση «στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του να αφήσουν εκτός της προεκλογικής διαμάχης τις Ένοπλες Δυνάμεις και το αξιόμαχό τους, με αφορμή δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με την εν εξελίξει υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων του Στρατεύματος, απευθύνει εκ νέου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

«Ο κ. Δρίτσας προφανώς αναφέρεται, μέσα από περίτεχνα νεφελώδεις εκφράσεις, στην υλοποίηση ήδη εγκεκριμένων συμβάσεων, αρκετούς μήνες πριν από την προκήρυξη εκλογών, όπως παραδέχεται σε άλλο σημείο της δήλωσής του», παρατηρεί ο κ. Δένδιας και σχολιάζει περαιτέρω: «Η απαίτηση να σταματήσει η υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων, λόγω των πρόωρων εκλογών τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε, είναι καινοφανής και έρχεται σε αντίθεση με την εκπεφρασμένη αγωνία της ηγεσίας και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων – τις προτάσεις των οποίων και μόνον υλοποιεί με απολύτως διαφανή τρόπο η Κυβέρνηση – για την ταχύτερη δυνατή θωράκιση του εθνικού αμυντικού συστήματος της χώρας».

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.