Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Τιμολέοντα Κοψαχείλη στη Μαθητική Εστία Γρεβενών (εικόνες +video)

19 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης


Ένα αριστούργημα θα κοσμεί τα Γρεβενά

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ 5
Τη Μαθητική Εστία Γρεβενών επισκέφτηκε ο βουλευτής Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος , Τιμολέων Κοψαχείλης, όπου και συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης , κ. Αλεξανδρή, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών του έργου «Ανακατασκευή Τμήματος Κτιρίου Μαθητικής Εστίας Γρεβενών».

Πρόκειται για ένα συγκρότημα της τάξεως των 5.500 τ.μ. του οποίου το μεγαλύτερο τμήμα άρχισε να ανακαινίζεται πριν από 4 χρόνια. Σαν αριστούργημα, θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το όλο συγκρότημα με υψηλοτάτου επιπέδου προδιαγραφές, το οποίο θα κοσμεί την πόλη των Γρεβενών, προϋπολογισμού μεγαλύτερου του 1. 250.000.00 €. Στο χώρο φιλοξενούνται ήδη μαθητές και από την επόμενη σχολική χρονιά που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί και να δοθεί προς χρήση θα φιλοξενεί 150 μαθητές εκ των οποίων οι 40 θα είναι φοιτητές του ΤΕΙ, γεγονός που θα συμβάλει ουσιαστικά και στην αναβάθμιση του Ιδρύματος .

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ 4

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ 3

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ 2

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ 5
ΕΣΤΙΑ 1
Ο κ Κοψαχείλης ξεναγήθηκε στους χώρους που ανακατασκευάζονται , στις αίθουσες, τα υπνοδωμάτια , στον υπόγειο χώρο του κτηρίου ο οποίος διαμορφώθηκε ως ισόγειος για τις ανάγκες στέγασης της αρχαιολογικής συλλογής των Γρεβενών, στον προαύλιο χώρο και πήρε μια ολοκληρωμένη εικόνα της τελικής μορφής του κτηρίου από τις μακέτες του έργου.

Ο κ. Αλεξανδρής ευχαρίστησε τον κ. Κοψαχείλη για την «ουσιαστική του παρέμβαση», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αλλά και για την συμβολή του για την διαμόρφωση κάποιων κομματιών αλλά και για τον προαύλιο χώρο.
Το έργο αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος τους έτους.


This entry was posted on Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, 2015 at 17:42 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply