Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης είναι ο δικηγόρος που κατηγορείται για το κύκλωμα εκβιαστών: Τι απαντάει

18 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

«Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ»

ραγκουσηςΣαν «βόμβα» έσκασε στην επικαιρότητα η εμπλοκή μεγάλων ονομάτων, με κορυφαίο εκείνο του Ακη Τσοχατζόπουλου, στο οργανωμένο κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε από το 2011 εντός και εκτός φυλακών.

Ανάμεσα στα ονόματα είναι και εκείνο του γνωστού δικηγόρου, Φραγκίσκου Ραγκούση, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται ως κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Ο ίδιος ο μεγαλοδικηγόρος, το βράδυ του Σαββάτου προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την εμπλοκή του:

«Σχετικά με τα αναφερόμενα από την αστυνομία ότι περιήλθε στην κατοχή μου κατά τρόπο παράνομο έγγραφο που αφορούσε σε απόπειρα απόδρασης του πελάτου μου Παναγιώτη Βλαστού από τις Φυλακές Τρικάλων, υπενθυμίζω στους σκευωρούς και κακόπιστους ότι το έγγραφο αυτό ήρθε στα χέρια μου μετά την απόπειρα απόδρασης, το κατήγγειλα δημόσια και το κατέθεσα στην ανακρίτρια διατυπώνοντας το ερώτημα και συγχρόνως ντροπή για κάποιους ότι αφού γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα γίνει απόδραση δεν έσπευδαν να λάβουν μέτρα για να την ματαιώσουν. Υπενθυμίζω επίσης ότι ο δικηγόρος υπερασπίζεται και δεν ταυτίζεται με τους πελάτες του.


iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2015 at 16:33 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply