αντραςΤον περασμένο Μάρτιο ο 28χρονος Καναδός Jordan Axani αναζητούσε στο διαδίκτυο μια κοπέλα που να έχει το ίδιο όνομα με την πρώην του για να κάνουν μαζί τον γύρο του κόσμου – Διαβάστε τι έγινε όταν τελικά την βρήκε…

Ο 28χρονος Jordan Axani, από το Τορόντο του Καναδά, που εργάζεται στον τομέα του real estate, χώρισε με την κοπέλα του Elizabeth Gallagher τον περασμένο Μάρτιο και ενώ ήδη είχε κλείσει σε τιμή προσφοράς ένα ταξίδι τριών εβδομάδων σε οκτώ χώρες για την περίοδο των Χριστουγέννων.

αντρας2Ο νεαρός άντρας μπορεί να έχασε την κοπέλα του δεν ήθελε όμως με τίποτα να χάσει και ένα ταξίδι ζωής. Αλλά, το πρόβλημά του ήταν ότι θα έπρεπε να βρει μια κοπέλα με το ίδιο ακριβώς όνομα για να ταξιδέψουν μαζί, αφού η αεροπορική εταιρεία δεν άλλαζε το εισιτήριο σε άλλο όνομα.

Ο Axani άρχισε να αναζητά στο διαδίκτυο μια γυναίκα που να λέγεται Elizabeth Gallagher και ανάμεσα στις προσφορές που είχε επέλεξε την 23χρονη Elizabeth Quinn Gallagher, μια φοιτήτρια που είχε ήδη σοβαρή σχέση, αλλά η οικογένειά της την παρότρυνε να μη χάσει την ευκαιρία για ένα δωρεάν χριστουγεννιάτικο ταξίδι στον κόσμο.

Το «ζευγάρι» συναντήθηκε για πρώτη φορά από κοντά στην αίθουσα του αεροδρομίου στις 21 Δεκεμβρίου του 2014. Ταξίδεψαν μαζί σε Νέα Υόρκη, Βιέννη, Χονγκ Κονγκ, Μπανγκόκ, Βενετία, Νέο Δελχί, Μιλάνο και Πράγα, αλλά πάντοτε έμεναν σε διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείων.

Τώρα, που επέστρεψαν στον Καναδά έκαναν και οι δύο δηλώσεις για το ταξίδι τους τονίζοντας ότι η σχέση τους παρέμεινε πλατωνική. Ο Axani ανέφερε ότι η Elizabeth ήταν για εκείνον η «μικρότερη αδελφή» και αυτό που τον διασκέδασε περισσότερο ήταν η έλλειψη προσανατολισμού της 23χρονης, που του έστελνε tweets και emails ζητώντας του βοήθεια επειδή παγιδεύτηκε στις σκάλες του ξενοδοχείου ή επειδή έχασε κάποιο τρένο!

Πάντως, ο 28χρονος δεν παραλείπει να τονίζει και τα διαφορετικά τους γούστα που έγιναν εμφανή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όταν, ενώ αυτός αντιπαθεί τα ύψη, εκείνη επέμενε να επισκέπτονται τα υψηλότερα σημεία σε κάθε μέρος που πήγαιναν.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.