Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και για την αστυνομία

17 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Και στη μέση τα ΜΑΤ

ματΑθήνα
Για σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγκο αμπέλι έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη σε δήλωση υποψήφιου βουλευτή περί κατάργησης των ΜΑΤ.«Θέλουμε μια αστυνομία στο πλευρό του πολίτη και όχι απέναντί του» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι παίζει με τη νοημοσύνη του λαού.

Αναλυτικά, η δήλωση της κ. Σπυράκη: «Ο υποψήφιος βουλευτής του Στ.Τυροβολάς αφού πρώτα προσβάλλει τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τα ΜΑΤ.

» Αποκαλύπτεται βήμα-βήμα το σχέδιο του κ. Τσίπρα να μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι.»

Απαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Η ΝΔ παίζει με τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση Σαμαρά εξαθλίωσε οικονομικά τους άντρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας. Χρησιμοποίησε την αστυνομία για να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις και όχι για να προστατεύσει τους πολίτες.

» Θέλουμε μια αστυνομία στο πλευρό του πολίτη και όχι απέναντί του. Ο εκδημοκρατισμός της αστυνομίας και η αναδιοργάνωσή της, μετατρέπει την Ελλάδα σε μια ασφαλή χώρα, που αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα, το λαθρεμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών. Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της αστυνομίας και αυτόν θα διασφαλίσουμε.»

news.in

This entry was posted on Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2015 at 20:47 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply