Και στη μέση τα ΜΑΤ

ματΑθήνα
Για σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγκο αμπέλι έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη σε δήλωση υποψήφιου βουλευτή περί κατάργησης των ΜΑΤ.«Θέλουμε μια αστυνομία στο πλευρό του πολίτη και όχι απέναντί του» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι παίζει με τη νοημοσύνη του λαού.

Αναλυτικά, η δήλωση της κ. Σπυράκη: «Ο υποψήφιος βουλευτής του Στ.Τυροβολάς αφού πρώτα προσβάλλει τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τα ΜΑΤ.

» Αποκαλύπτεται βήμα-βήμα το σχέδιο του κ. Τσίπρα να μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι.»

Απαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Η ΝΔ παίζει με τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση Σαμαρά εξαθλίωσε οικονομικά τους άντρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας. Χρησιμοποίησε την αστυνομία για να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις και όχι για να προστατεύσει τους πολίτες.

» Θέλουμε μια αστυνομία στο πλευρό του πολίτη και όχι απέναντί του. Ο εκδημοκρατισμός της αστυνομίας και η αναδιοργάνωσή της, μετατρέπει την Ελλάδα σε μια ασφαλή χώρα, που αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα, το λαθρεμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών. Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της αστυνομίας και αυτόν θα διασφαλίσουμε.»

news.in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.