συλληψηΣυνελήφθη την Πέμπτη (15-01-2015) το απόγευμα στη Φλώρινα, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, ένας 41χρονος για κλοπή.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αστυνομικού ελέγχου που έγινε στον 41χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας γυναίκας καθώς και το χρηματικό ποσό των διακοσίων είκοσι πέντε ευρώ (225€), των οποίων την κατοχή δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε διαμέρισμα στη Φλώρινα και εκμεταλλευόμενος την απουσία του ιδιοκτήτη του, αφαίρεσε έναν (1) φορητό υπολογιστή (laptop) και ένα (1) πορτοφόλι που περιείχε ένα (1) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας της προαναφερόμενης γυναίκας, το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ (300€), κάρτες ανάληψης τραπεζών καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Η αστυνομική ταυτότητα και το χρηματικό ποσό που βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.