Σε δημοσιογραφικούς κύκλους αποδίδει την πληροφορία ο Γ. Παπαχρήστος

παπαχρηστοςΕπανακατάληψη του κτιρίου της ΕΡΤ μετά από ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσουν «συριζοδημοσιογράφοι» αναφέρει στη στήλη του ο γνωστός δημοσιογράφος στα Νέα, Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος επικαλείται αόριστα δημοσιογραφικούς κύκλους.

«Σε δημοσιογραφικούς κύκλους διακινείται εσχάτως η πληροφορία ότι τη νύχτα των εκλογών, με το που θα κριθεί το αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει οργανωθεί ειδική ομάδα κομάντο που θα εφορμήσει να καταλάβει το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται, λέει, για μια ομάδα οργανωμένη από στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ με τη συμμετοχή γνωστών συριζοδημοσιογράφων, οι οποίοι θα καταλάβουν το κτίριο της πρώην ΕΡΤ και θα μεταδώσουν εικόνα της απελευθερωμένης από τα δεσμά της, κρατικής τηλεόρασης.

Κατά τον σχεδιασμό, το εγχείρημα θα υποστηρίξουν τις πρώτες ώρες ομάδες “αλληλέγγυων”, καθώς και συνδικαλιστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ!» αναφέρει το δημοσίευμα.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.