κοζανη 1Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης Ο “ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ” πραγματοποίησε την Τετάρτη 14-01-2015 την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου ΣιώμουΤο παράπονο του Εμμανουήλ παπά” στην αίθουσα του χορευτικού του συλλόγου

Γρεβενιωτών Κοζάνης “ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ”.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι Σίμος Ζαγκανίκας, προιστάμενος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών ,ο Βασίλης Αποστόλου δάσκαλος, Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γρεβενιωτών και ο συγγραφέας Γιώργος Σιώμος.

 

κοζανη 2Προλόγισε και έκλεισε την παρουσίαση ο πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης Μπουκάλης Δημήτριος . Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης Τιμολέων, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευάγγελος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης κ.Δεληγιάννης Ιωάννης, ο Πρόεδρος των αποστράτων αξιωματικών κ. Καψάλης Μιχαήλ, ο Γραμματέας του συνδέσμου Γραμμάτων και τεχνών κ. Ντάγκας Ευάγγελος και το μέλος κ. Παπαδημητρίου Απόστολος, όπως επίσης και η κα. Σιώμου Τάσα.



Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτριος Μπουκάλης  Αθανάσιος Λότσιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.