ΓΑΜΠΡΟΙΟι ολοκαίνουργιες ταινίες: “Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ και ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ” , θα προβάλλονται από την Πέμπτη 15 μέχρι και την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στον Κινηματογράφο Γρεβενών.

Δείτε τα trailer

Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ

ταινια 1Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒ ΛΟΤΕΡ
Σενάριο:
Ηθοποιοί: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΗΜΙΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ, ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ, ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΤΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΦΑΙΗ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
Διάρκεια: 76 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: ΗΠΑ
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: 2014
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με ένα μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως το Τέρας του Ποτέ. Ενώ η Τινκ και οι υπόλοιπες νεράιδες δεν είναι και πολύ σίγουρες ότι η καινούρια αυτή προσθήκη θα ταιριάξει με το Καταφύγιο των Νεραϊδών, οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Η Φλώρα πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέμβει, έχοντας στο πλευρό της τις αγαπημένες της φίλες.

Το trailer:


ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

ταινια 2Σκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Σενάριο: ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ
Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης) είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα). Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία;

Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σε έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπίωτης). Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία.

Κι ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης).

Η ταινία αποτελεί μια σύγχρονη και διαφορετική εκδοχή της κλασικής ταινίας που όλοι αγαπήσαμε.

Το trailer:

Ημέρες και ώρες προβολής:

?????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.