Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Το βράδυ των εκλογών συριζοδημοσιογράφοι θα επανακαταλάβουν την ΕΡΤ”

15 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Σε δημοσιογραφικούς κύκλους αποδίδει την πληροφορία ο Γ. Παπαχρήστος

παπαχρηστοςΕπανακατάληψη του κτιρίου της ΕΡΤ μετά από ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσουν «συριζοδημοσιογράφοι» αναφέρει στη στήλη του ο γνωστός δημοσιογράφος στα Νέα, Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος επικαλείται αόριστα δημοσιογραφικούς κύκλους.

«Σε δημοσιογραφικούς κύκλους διακινείται εσχάτως η πληροφορία ότι τη νύχτα των εκλογών, με το που θα κριθεί το αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει οργανωθεί ειδική ομάδα κομάντο που θα εφορμήσει να καταλάβει το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται, λέει, για μια ομάδα οργανωμένη από στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ με τη συμμετοχή γνωστών συριζοδημοσιογράφων, οι οποίοι θα καταλάβουν το κτίριο της πρώην ΕΡΤ και θα μεταδώσουν εικόνα της απελευθερωμένης από τα δεσμά της, κρατικής τηλεόρασης.

Κατά τον σχεδιασμό, το εγχείρημα θα υποστηρίξουν τις πρώτες ώρες ομάδες “αλληλέγγυων”, καθώς και συνδικαλιστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ!» αναφέρει το δημοσίευμα.

newsbeast

This entry was posted on Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, 2015 at 20:33 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply