Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέων Κοψαχείλη (εικόνες + video)

14 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

eleuthero b 13-1-15
Το Ελεύθερο, το Πολύδενδρο, την Κοκκινιά και τον Ταξιάρχη επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιανουαρίου 2015,  ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών με την Νέα Δημοκρατία, Τιμολέων Κοψαχείλης, στα πλαίσια των προεκλογικών του επισκέψεων στα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

eleuthero a 13-1-15

eleuthero 13-1-15
Ο κ. Κοψαχείλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που του έθεσαν οι κάτοικοι των τοπικών διαμερισμάτων σχετικά με την γεωργία, κτηνοτροφία, τους βοσκοτόπους, την νέα αγροτική πολιτική ( ΚΑΠ). Ο κ. Κοψαχείλης επισημαίνοντας την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τόνισε πως «πρέπει να αποφασίσουμε εάν θέλουμε η Ελλάδα να συνεχίσει την πορεία της στην ευρωπαϊκή ένωση. Γνωρίζω ότι όλοι ματώσαμε αλλά δεν πρέπει κανένας να παραγνωρίσει την κατάσταση στην οποία ήταν η χώρα. Το πόσο κρίσιμη ήταν η κατάσταση όταν αναλάβαμε την διακυβέρνηση των χώρας ήταν γνωστή , δεν περάσαμε στην κοινωνία την σοβαρότητα αυτή. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια να νοικοκυρευτεί η χώρα με αξιοπρέπεια , με καθαρό βήμα να πορευτεί , να μείνει στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Έδωσε έναν σκληρό αγώνα, έκανε κάποιες συμφωνίες . Σίγουρα μέσα σ αυτήν την πορεία χρειάστηκε να παρθούν μέτρα τα οποία ήταν αναγκαία και τα περισσότερα δεν μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Δεν είναι καιρός ούτε για πισωγυρίσματα , ούτε για πειράματα, ξεκάθαρες και απόλυτες θέσεις και όσο κι αν διαφωνεί κανείς με την πολιτική που έχουμε χαράξει με την Νέα Δημοκρατία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η θέση μας είναι ξεκάθαρη , απόλυτη και ειλικρινής» .

Στο τοπικό διαμέρισμα του Ταξιάρχη ο υποψήφιος βουλευτής ενημέρωσε τους κατοίκους για την εξέλιξη του έργου για την αναστήλωση του μοναστηριού, συζητήθηκε ωστόσο και το θέμα της κατασκευής του φράγματος που απασχολεί την τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ

This entry was posted on Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, 2015 at 20:04 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply