dednrokomiaΜε μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, η ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα από την Π.Ε Γρεβενών σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Δεσκάτης και τον ΤΟΕΒ Καρπερού Δήμητρας, στο Καρπερό Γρεβενών,  με θέμα την ανάπτυξη της δενδροκαλλιέργειας και τις προοπτικές για τον πρωτογενή τομέα της ευρύτερης περιοχής.

H διοργάνωση της ημερίδας ήταν στο πλαίσιο του προγραμματισμού της νέας Περιφερειακής Αρχής για συνεχή υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα και των παραγωγών.


dedrokomiaΟι διοργανωτές της ημερίδας ευχαριστούν δημόσια τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠΟΠ Βελβενδού Νίκο Κουτλιάμπα και το Γεωπόνο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πύργων Γιώργο Σιδηρόπουλο για τη βοήθεια τους και τις εισηγήσεις τους, τόσο για σημαντικά ζητήματα της λειτουργίας των συνεταιρισμών και την προώθηση των προϊόντων, όσο και για τεχνικά ζητήματα της δενδροκομίας.

Ανάλογες δράσεις στην περιοχή θα συνεχιστούν τόσο από την Π.Ε Γρεβενών όσο και από την Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.