ΣΠΟΤ ΣΥΡΙΖΑ«H Ελπίδα έρχεται – Η Ελλάδα προχωράει – Η Ευρώπη αλλάζει» είναι το βασικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο τηλεοπτικό του σποτ που δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στη δημοσιότητα.

Σε αντίθεση με το αντίστοιχο πρώτο σποτ της ΝΔ όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Το σποτ ξεκινά με μία μουντή εικόνα της πρωτεύουσας, η οποία ακολούθως παραχωρεί τη θέση της σε άστεγους, καταστήματα με κατεβασμένα ρολά και συμπολίτες μας με σκυμμένο κεφάλι.«Πέντε χρόνια καταστροφής και φόβου, δεν οδήγησαν πουθενά», ακούγεται μια ανδρική φωνή να λέει αρχικά και συνεχίζει: «Φτάνει πια».

Στη συνέχεια ακολουθούν πλάνα που δείχνουν έναν ήλιο να ανατέλλει και ακούγεται: «Τώρα είναι η ώρα για νέο ξεκίνημα. Με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, Δημοκρατία. Η Ελάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει, η ελπίδα έρχεται. ΣΥΡΙΖΑ».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.