ΠΥΡΣΟΣΟ ΠΥΡΣΟΣ έχασε και μέσα στο Βατανιακό με το βαρύ σκορ 4-1. Στο Βατανιακό που μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ δεν κάνει προπονήσεις, δεν έχει παίκτες και προπονητή, δεν

συμπληρώνει την αποστολή, δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης, δεν έχει σοβαρότητα, δεν έχει αξιοπρέπεια. Η ομάδα μας πλέον έχει γίνει «ρόμπα ξεκούμπωτη». Η διοίκηση του ΠΥΡΣΟΥ που πέρσι στο δεύτερο γύρω έφτυσε αίμα για να σώσει την ομάδα, ξοδεύοντας μάλιστα πολλά, φέτος «κατσιάρωσε» κατά το κοινώς λεγόμενο. Και να σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι η ομάδα υποτίθεται ότι πήγαινε για πρωτάθλημα. Μιλάμε για πράγματα εκτός πραγματικότητας.

Ο εκ Γρεβενών επενδυτής, που εμφανίστηκε πρόσφατα, δήλωσε ότι θα βοηθήσει και οικονομικά και αγωνιστικά, αλλά ακόμα τον περιμένουν στα Γρεβενά. Από αύριο σε αύριο το πάει. Εκτός βέβαια αν φέρει στα Γρεβενά την ομάδα της Νίκης Βόλου και καταφέρει έτσι να σώσει τον ΠΥΡΣΟ. Όλα γίνονται. Προφανώς κέρδισε το 10λεπτο της δημοσιότητας του στα Γρεβενά και μην είδατε τον Παναγή. Πρόλαβε πάντως εγκαίρως να πει, κάνοντας και προεκλογικό παιχνίδι, ότι ο νυν βουλευτής του ζήτησε να βοηθήσει τον ΠΥΡΣΟ. Με λίγα λόγια να πάρουμε από τον ΠΥΡΣΟ, όχι να δώσουμε. Οι παίκτες του ΠΥΡΣΟΥ από την άλλη μεριά απ΄ ότι φαίνεται είναι άξιοι μόνο να στέλνουν ευχαριστήρια στους φίλους του ΠΥΡΣΟΥ που κάλυψαν τα έξοδα της ομάδας να πάνε σήμερα στην Κατερίνη. Οι καλοπροαίρετοι αυτοί φίλοι του ΠΥΡΣΟΥ, που είναι γνωστοί και δεν αμφισβητείται από κανέναν η αγάπη τους για την ομάδα, τι κατάφεραν σήμερα με την ενέργεια τους αυτή; Επέτρεψαν στον πεθαμένο Βατανιακό να ασελγήσει και αυτός με τη σειρά του στο πτώμα της ομάδας μας.
Δεν θα ήταν καλύτερο να είχε αποσυρθεί η ομάδα μας από το πρωτάθλημα;

Ο ΠΥΡΣΟΣ εφόσον δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια (δεν λέω να σωθεί) πρέπει να αποσυρθεί από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι αυτό πονάει λιγότερο από τα συνεχόμενα χαστούκια που τρώμε φέτος και την άθλια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας.

Διοικούντες την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ σεβαστείτε τη φανέλα της ομάδας μας, σεβαστείτε το όνομα και την ιστορία του ΠΥΡΣΟΥ. Λυπηθείτε τους λίγους φιλάθλους που έμειναν στην ομάδα. Εφόσον δεν υπάρχει λύση για συνέχεια με αξιοπρέπεια

ΑΠΟΣΥΡΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Βασίλης Καραγιάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.