Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτοί είναι οι όμηροι που έπεσαν νεκροί στο εβραϊκό παντοπωλείο -Φοιτητές και οικογενειάρχες (εικόνες)

11 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

NEKROIEνας νεαρός φαν συγκροτήματος ραπ που είχε αναρτήσει στη σελίδα του στο Facebook «Je suis Charlie», ένας φοιτητής και δύο οικογενειάρχες είναι οι τέσσερις εβραίοι που σκοτώθηκαν την Παρασκευή κατά την επίθεση στο σούπερ μάρκετ κασέρ στην Πορτ ντε Βενσέν, αποκάλυψε το Συμβούλιο Αντιπροσώπευσης των Εβραϊκών Οργανώσεων της Γαλλίας.

Πρόκειται για τον Γιοχάν Κοέν, 23 ετών, υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, τον Γιοχάβ Ατάμπ, 22 ετών, φοιτητή τυνησιακής καταγωγής, τον Φρανσουά-Μισέλ Σααντά, συνταξιούχο 64 ετών και τον Φιλίπ Μπραχάμ, 45 ετών, στέλεχος εταιρείας Πληροφορικής.

Ο Γιοχάν Κοέν ήταν ο εγγονός του γνωστού εβραιο-τυνήσιου τραγουδιστή Ντούχα, που πέθανε τον Δεκέμβριο. Οι γονείς του κατάγονται από την Αλγερία και την Τυνησία και εγκαταστάθηκαν στη Γαλλία τη δεκαετία του ΄60. Στην σελίδα του στο Facebook είχε αναρτήσει «Je suis Charlie».

O Γιοχάν Κοέν

O Γιοχάν Κοέν

Ο Γιοχάβ Χατάμπ προέρχεται από οικογένεια με επτά παιδιά που κατοικεί στην Τυνησία. Εκείνος ήταν φοιτητής στο Παρίσι και ζούσε μόνος. Ο πατέρας του είναι διευθυντής εβραϊκού σχολείου στην Τύνιδα, όπου ζει η οικογένεια που έφθασε απόψε στο Παρίσι.

Ο Γιοχάβ Χατάμπ

Ο Γιοχάβ Χατάμπ

Ο Γιοχάβ Χατάμπ

Ο Φρανσουά Μισέλ Σααντά, γεννημένος στην Τύνιδα, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά που ζουν στο Ισραήλ. Περιγράφεται ως υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας που αφιέρωσε τη ζωή του στην ευτυχία της οικογένειάς του.

Ο Φιλίπ Μπραχάμ, αδελφός του ραβίνου της συναγωγής του Παντέν, περιγράφεται ως «αφοσιωμένος και πάντοτε έτοιμος να εξυπηρετήσει του άλλους».

Ο Φιλίπ Μπραχάμ

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2015 at 18:52 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply