Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κυριάκου Δ. Ταταρίδη με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

10 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Γρεβενιώτισσες και Γρεβενιώτες,

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣΊσως, περισσότερο από κάθε άλλη φορά νιώθω ικανός και με πάθος να ασχοληθώ ενεργά με τα πολιτικά γεγονότα τόσο τοπικά όσο και κεντρικά. Έχω την εμπειρία, την γνώση και την σοφία με τόσα χρόνια τριβής με τον κόσμο και τα προβλήματα , να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με δυναμικές πρωτοβουλίες που θα αναπτύξω μέσα στο Κοινοβούλιο. Με πολιτικό λόγο που θα αναλύει τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις και με ολοκληρωμένες προτάσεις που θα δίνουν απαντήσεις για κάθε πολιτική κίνηση στο μέλλον, αλλά και με ενεργοποίηση όλου του πολιτικού συστήματος μέσα σε συνθήκες συνεργασίας ολόκληρου του Ελληνικού λαού μπορούμε ως χώρα και ως τόπος να πάμε και πάλι μπροστά, ξεπερνώντας με επιτυχία την οικονομική κρίση.

Με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και συνεργασία μπορούμε να σχεδιάσουμε πολιτικές εξόδου από την κρίση, να αναδείξουμε τους ισχυρούς οικονομικούς τομείς που η χώρα μας μπορεί να αξιοποιήσει, να οργανώσουμε την παραγωγική μας βάση και να ανακατασκευάσουμε ένα ισχυρό εθνικό οικονομικό οικοδόμημα που θα αντέχει σε οικονομικές πιέσεις στο μέλλον και να αποκαταστήσουμε, έτσι, κάθε αδικία που υπέστη ο λαός μας τα τελευταία χρόνια.

Θα είμαι, όπως και τότε που άλλαξα την μορφή ολόκληρου του Νομού μας, ο ακούραστος «εργάτης» των Γρεβενιώτικων συμφερόντων και θα αγκαλιάσω με αγάπη όλους τους συμπατριώτες μου, ώστε ως χώρα και ως τόπος να αναδείξουμε τις προοπτικές ανάπτυξης και προόδου, για να σταματήσει η πιο άδικη «επιδημία» που γονάτισε την κοινωνία μας που είναι η ανεργία, να ξαναδώσουμε κίνητρα και ευκαιρίες στους νέους, ώστε να σταματήσει η «αιμορραγία» που αποδυναμώνει τον τόπο και την πατρίδα μας από ότι πολύτιμο διαθέτουμε τη νέα γενιά των Ελλήνων που με μόρφωση, κατάρτιση και υψηλά προσόντα οδηγείται σε ξένες αγορές εργασίας για να προσφέρει τις γνώσεις και τις αξίες της. Να κινηθούμε σε επενδυτικές προτάσεις και παραγωγικά έργα για να τονώσουμε την αγορά και τον επαγγελματικό κόσμο στον οποίο, καθημερινά, βάζουν λουκέτο δεκάδες επιχειρήσεις και να μπούμε δυναμικά στου Ευρωπαϊκό περιβάλλον όχι σαν ουραγός και «φτωχός συγγενής», αλλά σαν μια χώρα που θα πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη με την οικονομική της δυναμική και την πρόοδο του λαού της.

            Τα Γρεβενά στις 25 του Γενάρη εκλέγουν ισχυρό Βουλευτή με γνώση, πείρα και ικανότητες που η παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα είναι ισχυρή και αποτελεσματική προς όφελος του τόπου μας και όλων των πολιτών των Γρεβενών, οι οποίοι θα μπορούν να αισθάνονται περήφανοι για τον εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο.


Μετά τιμής,

Κυριάκος Δ. Ταταρίδης

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Γρεβενών

This entry was posted on Σάββατο, 10 Ιανουαρίου, 2015 at 17:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply