Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα – Οι υποψήφιοι στα Γρεβενά…

9 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Σε Α’ Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα υποψήφιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Από το ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης που είναι η εκλογική του περιφέρεια και στη Λάρισα.

Στη Χαριλάου Τρικούπη καταβάλλουν προσπάθεια να οριστικοποιηθεί ο κατάλογος μέχρι το βράδυ. Προς το παρόν τα ονόματα που θα στελεχώσουν τα ψηφoδέλτια βρίσκονται στο παρακάτω αρχείο.
Στα Γρεβενά: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)
πασοκ γρεβενα

Στην Α’ Αθήνας θα συμπεριληφθούν τα ονόματα των Σ.Ράπτη, Ν.Αλευρά και Θ.Χειμωνά ενώ στη Β’ Αθήνας αυτά των Φ.Γεννηματά, Ανδρ.Λοβέρδου, Μ.Χρυσοχοΐδη, Π.Δήμα, Α.Βερούλη αλλά και των κ. Αλεξανδρή και Λαοπόδη.

Στην Α’ Πειραιά θα κατέλθει ο Δ.Καρύδης και στη Β’ Πειραιά ο Π.Καψής, ο Δ.Λιντζέρης και ο Π.Καμάς. Από εκεί και πέρα, στην Α’ Θεσσαλονίκης εντάσσεται ο κ. Σαουλίδης, ο κ. Παπαστεργίου, ο Ν.Ξυλούρης αλλά και ο Γ.Γούναρης.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, εκτός από τον κ. Φλωρίδη συζητείται το όνομα του κ. Πιερρακάκη που τελικά δεν θα είναι στο υπόλοιπο Αττικής καθώς εκεί υποψήφια του κόμματος θα είναι η κα Χριστοφιλοπούλου.

Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ (pdf)

This entry was posted on Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, 2015 at 22:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply