Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι λίστες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ – Χωρίς εκπλήξεις η Δυτική Μακεδονία

9 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Σε εκκρεμότητα η Α’ και Β’ Αθήνας
συριζα

Δημοσιοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι πρώτες λίστες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.Δημοσιοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι λίστες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Αρτα και στην Α’ Αθήνας.

Στην Α’ Αθήνας κατεβαίνουν επίσης -μεταξύ άλλων- η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Νίκος Βούτσης, η Μαρία Μπόλαρη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο διευθυντής της «Αυγής» Νίκος Φίλης.

Στη Β’ Αθήνας η λίστα περιλαμβάνει τους Παναγιώτη Κουρουμπλή, Όλγα-Νάντια Βαλαβάνη, Γιάννη Δραγασάκη, Δημήτρη Στρατούλη, Βασιλική Κατριβάνου, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Στάθη Παναγούλη, Γιάννη Βαρουφάκη, Δημήτρη Βίτσα, Νίκο Χουντή, Νίκο Παππά, Οδυσσέα Βουδούρη, Ηλία Λιβάνη. κ.ά.

Στην Α’ Πειραιώς κατεβαίνει ο Θόδωρος Δρίτσας, στη Β’ Πειραιά η Ευγενία Βαμβακά, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ στο υπόλοιπο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο Νάσος Αθανασίου, ο Γιώργος Πάντζας κ.ά.

Στην Α΄Θεσσαλονίκης ο Τάσος Κουράκης, ο Γιάννης Αμανατίδης, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η Ιωάννα Γαϊτάνη, στη Β’ Θεσσαλονίκης η Λίτσα Αμμανατίδου, στην Πέλλα η Θεοδώρα Τζάκρη, στην Κοζάνη η Ραχήλ Μακρή, στη Λάρισα ο Δήμτρης Γελαλής, η Ηρώ Διώτη, στην Ημαθία ο Κώστας Λαπαβίτσας κ.ά.
Στα Γρεβενά:
γρεβενα συριζα

Στην Καστοριά:
καστοριά  συριζα

Στην Κοζάνη:
κοζάνη   συριζα

Στην Φλώρινα:
φλώρινα    συριζα
Δείτε όλους τους υποψηφίους εδώ

Από τις λίστες λείπει το Κιλκίς, όπου αναμένεται να κατέβει ο Θόδωρος Παραστατίδης. Δεν είναι τελικά υποψήφιος ο Χάρρυ Κλυνν.

Στα ψηφοδέλτια δεν υπάρχουν επίσης υποψήφιοι της Κοινωνικής Συμφωνίας της Λούκας Κατσέλη. «Η στενότητα του χρόνου σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα των διαδικασιών, δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκλογικής συμφωνίας για συμμετοχή στελεχών μας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην υπάρξουν τριβές αποφασίσαμε ως Κοινωνική Συμφωνία να αποσύρουμε τις υποψηφιότητες» αναφέρει η Κοινωνική Συμφωνία.

This entry was posted on Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, 2015 at 18:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply