ταινιααΑπό την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου μέχρι και την κυριακή 11 Ιανουαρίου, ο Κινηματογράφος Γρεβενών προβάλει τις ταινίες «Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών» σε 3D  και και  “Το μονοπάτι του θανάτου” .
Σκηνοθεσία: ΣΚΟΤ ΦΡΑΝΚ
Σενάριο: ΣΚΟΤ ΦΡΑΝΚ
Ηθοποιοί: ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΝΤΑΝ ΣΤΙΒΕΝΣ
Διάρκεια: 114 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΑΜΕΡΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

Η υπόθεση:
Βασισμένη στη best seller σειρά μυθιστορημάτων του μετρ ιστοριών θρίλερ και μυστηρίου, Λόρενς Μπλοκ, η ταινία ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ εστιάζει στη ζωή του πρώην αστυνομικού Ματ Σκάντερ.

Ο Ματ, τον οποίο στη μεγάλη οθόνη υποδύεται ο Λίαμ Νίσον (Η ΑΡΠΑΓΗ 1,2,3, NON-STOP), μπορεί κάποτε να ήταν ένας πολύτιμος για το σώμα Νεοϋορκέζος αστυνομικός πρώτης γραμμής, όμως τώρα πια, εργάζεται παράνομα ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ. Παρότι διστακτικός αρχικά, ο ντεντέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο (Νταν Στίβενς), προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της γυναίκας του. Καθώς πλησιάζουν όμως προς τη λύση του μυστηρίου, ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση στην οποία έμπλεξαν είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι μπορούσαν να φανταστούν…

Το trailer:

Ημέρες και ώρες προβολής:

?????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.