Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή

8 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΧΙΟΝΙΑΚλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή κάποια σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ κάποια θα λειτουργήσουν μετά τις 9.00 το πρωί.

Τα περισσότερα σχολεία βρίσκονται στην Ανατολική Αττική, κάποια στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, ένα σχολείο στο δήμο Φυλής, ενώ μετά τις 10.00 το πρωί θα λειτουργήσουν τα σχολεία στα Κύθηρα.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν στην Ανατολική Αττική και στο δήμο Αχαρνών το 28ο δημοτικό σχολείο (περιοχή στρατοπέδου Καποτά), το 19ο δημοτικό σχολείο (περιοχή Πανόραμα) και στα σχολεία που βρίσκονται στους οικισμούς Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και Ολυμπιακό Χωριό.

Δεν θα λειτουργήσουν τα δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη δημοτική κοινότητα Βαρνάβα, στο δήμο Μαραθώνα, ενώ όλα τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά) της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Διονύσου θα ανοίξουν στις 9.00 το πρωί.

Στο Βόρειο Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της δημοτικής κοινότητας Εκάλης και στις 9.00 θα ανοίξουν τα σχολεία στις δημοτικές κοινότητες Κηφισίας και Ν. Ερυθραίας.

Στη Δυτική Αττική κλειστό θα μείνει το σχολείο Ζωφριάς στη δημοτική κοινότητα ‘Ανω Λιοσίων, στο δήμο Φυλής.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, στα Κύθηρα μετά τις 10.00 το πρωί θα ανοίξουν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Χώρας Κυθήρων, τα Δημοτικά Χώρας-Καρβουνάδων και Ποταμού, τα Νηπιαγωγεία Λιβαδίου και Ποταμού και ο δημοτικός παιδικός σταθμός Φρατσίων.

Στη Βόρεια Ελλάδα
Εξάλλου, συνεχίζονται τα προβλήματα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό που δημιουργείται σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στους δήμους Φλώρινας, Γρεβενών, Άργους Ορεστικού Καστοριάς και Σουφλίου Έβρου, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Στους δήμους Βοΐου, Εορδαίας και Σερβίων – Βελβεντού Κοζάνης, τα σχολεία θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα.
Στις 09:30 ξεκινούν τα σχολεία στον Δήμο Δεσκάτης.

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου, 2015 at 23:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply