CNNΝεαρός που έκανε την πρακτική του εξάσκηση στο CNN έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που όπως υποστηρίζει «θα κληθεί να προβάλει ο τελευταίος εν ζωή εργαζόμενος του CNN» στην περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου.

Το βίντεο δείχνει μία στρατιωτική μπάντα να παίζει το Nearer, My God to Thee (ο θρύλος θέλει την μπάντα του Τιτανικού να παίζει τον εν λόγω ύμνο, ενώ βούλιαζε το πλοίο) πριν η οθόνη δείξει μαύρο -πιθανότατα την ώρα που ο κόσμος θα συναντά το τέλος του.

Όπως δηλώνει ο Μάικλ Μπάλαμπαν που είχε κάνει την πρακτική του στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, είχε ακούσει για την ύπαρξη ενός τέτοιου βίντεο πριν την πρακτική του.

Τότε θεώρησε ότι επρόκειτο για ένα είδος αστικού θρύλου, καθώς το 1980, ο Τεντ Τέρνερ, ιδρυτής του CNN είχε δηλώσει: «Θα βγούμε στον αέρα την 1η Ιουνίου και θα παραμείνουμε στον αέρα μέχρι το τέλος του κόσμου. Όταν έρθει αυτή η ώρα, θα το καλύψουμε, θα παίξουμε το “Nearer, My God, to Thee” και θα σταματήσουμε τη μετάδοση».

Προς μεγάλη του έκπληξη, ο Μάικλ Μπάλαμπαν δήλωσε ότι ανακάλυψε το βίντεο με τίτλο «Turner Doomsday Video» (Το βίντεο του Τέρνερ για την Ημέρα της Αποκάλυψης), μετά από πληροφορίες που του είχε δώσει καθηγητής του στο κολέγιο.

Μάλιστα, το βίντεο συνοδεύεται από μήνυμα που αναφέρει με κόκκινα γράμματα «Κρατείται προς δημοσίευση μέχρι να επιβεβαιωθεί το τέλος του κόσμου».


δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.