μιτσελΠαρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης ο Μίτσελ.

Η απόφαση είχε ληφθεί μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, όπου ο Ολυμπιακός για πολλοστή φορά είχε απογοητεύσει με την εμφάνισή του.

Ο 52χρονος προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους οδήγησε σε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα (2013, 2014), ένα κύπελλο (2013) και την εξαιρετική ευρωπαϊκή παρουσία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η θητεία του στον Πειραιά διήρκεσε 23 μήνες, καθώς ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου του 2013. Η Ελλάδα αποτέλεσε τον πρώτο «διεθνή» σταθμό στην προπονητική καριέρα του Μίτσελ, καθώς είχαν προηγηθεί η Ράγιο Βαγεκάνο, η Β΄ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, η Χετάφε και η Σεβίλη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Νικοπολίδης με Φωστήρα, ξένος ο αντικαταστάτης…

Πλέον στον αγώνα με τον Φωστήρα για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ισπανού, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ξένος, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο όνομα στο προσκήνιο.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.