bohueia  ΒΟΗΘΕΙΑ
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών με στόχο να τιμήσουμε τη γιορτή των Χριστουγέννων, προσεγγίζοντας το μυστήριο της Θείας Γέννησης, και ταυτόχρονα να αναδείξουμε τις διαχρονικές αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης, αξίες που είναι τόσο απαραίτητες στη σημερινή εποχή ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Είναι ανάγκη να ευχαριστήσουμε: Μαθητές, εκπαιδευτικούς, διοικητικούς, και Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων της πόλης των Γρεβενών που συμμετείχαν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και στις δημιουργίες των σχολικών εργαστηρίων για την εορταγορά.

Παράλληλα ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη, την αδελφότητα Αγία Βαρβάρα, την Περιφερειακή Ενότητα, τον Δήμο Γρεβενών, τη Δημοτική Κοινότητα Γρεβενών, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Γρεβενών, το σύλλογο Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης «Ελπίδα» και τον Ερυθρό Σταυρό που υποστήριξαν τις εκδηλώσεις συμμετέχοντας ο καθένας με τον τρόπο του.

Καλή Χρονιά σε Όλους

Ο Δ/ντής Δ.Δ.Ε. Γρεβενών

MSc Λιάμπας Θωμάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.