Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βαρβιτσιώτης: Πέντε οι νεκροί στο Νοrman Atlantic

29 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ
PLOIO- ΠΛΟΙΟEπιβεβαιώθηκε δυστυχώς η πληροφορία για τέσσερις επιπλέον νεκρούς -πέραν του Ελληνα Γιώργου Δούλη- στο ναυάγιο του Norman Atlantic.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου (η οποία ήταν άκαρπη και η χώρα οδηγείται σε εκλογές) ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επιβεβαίωσε την πληροφορία που έκανε από νωρίς σήμερα το γύρο του Διαδικτύου για τέσσερις επιπλέον νεκρούς στο φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα Τούρκος επιβάτης του πλοίου μιλώντας σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι είδε με τα ίδια του τα μάτια τέσσερις νεκρούς στην τσουλήθρα,ωστόσο η πληροφορία δεν επιβεβαιωνόταν ούτε από τις ελληνικές, ούτε από τις ιταλικές αρχές.

Δυστυχώς, όμως, όπως ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους πέντε. Η ταυτότητά τους και η εθνικότητά τους είναι προς το παρόν άγνωστη. Σημειώνεται ότι χθες είχε βρει τραγικό θάνατο, στη γλίστρα του πλοίου, ο Ελληνας επιβάτης Γιώργος Δούλης.

iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2014 at 12:56 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply