ΠΛΟΙΟ ΦΩΤΙΑ 2Επιβεβαιώνεται η δυσάρεστη είδηση που μετέφερε πρώτα η ιταλική ιστοσελίδα «Corriere de la serra», ότι στο φλεγόμενο πλοίο «Norman Atlantic» υπάρχει ένας νεκρός.

Την πληροφορία επιβεβαιώνει και το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, ενώ το ίδιο έκανε και το Λιμενικό Σώμα.

Αναλυτικά το λιμενικό σώμα αναφέρει σε ανακοίνωσή του:  «Επιβεβαιώθηκε από το RCC της Ρώμης ότι ανασύρθηκε ένα άτομο νεκρό (άνδρας), που είχε εγκλωβιστεί στη γλίστρα διάσωσης επιβατών του πλοίου». Πληροφορίες για την εθνικότητα του άνδρα δεν υπάρχουν», ενώ εν συνεχεία ανέφερε και το όνομα του με την ανακοίνωση «Σύμφωνα με το RCC της Ρώμης, μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων,προκύπτει ότι o νεκρός άνδρας ονομαζόταν DOULIS GEORGE (Έλληνας υπήκοος)».

.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο νεκρός είναι άνδρας, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο σοβαρά τραυματίες. Οπως μεταδίδει η Corriera de la Serra, το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν το ζευγάρι στην προσπάθεια επιβίβασης σε λέμβο, έπεσε στη γλίστρα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο άνδρας. Η σύζυγός του κατάφερε να σωθεί.

Video μέσα από το φλεγόμενο πλοίο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.