Άνταμ ΣάντλερΤο περιοδικό Forbes δημοσίευσε την περίφημη λίστα του και ιδού οι τρεις ηθοποιοί με τις αδρές αμοιβές.

Στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes βρίσκονται τρεις άντρες ηθοποιοί, που σίγουρα χάρηκαν όταν εισέπρατταν τις παχυλές αμοιβές τους, αλλά η φήμη του ακριβοπληρωμένου ηθοποιού που τους ακολουθεί κάνει τις εταιρίες παραγωγής να το σκέφτονται διπλά για να τους επιλέξουν στις επόμενες ταινίες τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την περίφημη λίστα, η οποία λαμβάνει υπόψιν της τις τρεις τελευταίες ταινίες των ηθοποιών μέχρι τον Ιούνιο του 2014, την αμοιβή τους και τις εισπράξεις της ταινίας, ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2014 είναι ο 48χρονος Άνταμ Σάντλερ. Ο ηθοποιός για κάθε δολάριο που πληρώθηκε έφερε πίσω μόλις 3,20 δολάρια και πέρασε στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων.

Στη δεύτερη θέση, ο Τζόνι Ντεπ, με τις τρεις τελευταίες του ταινίες να έχουν αποφέρει 4,10 δολάρια για κάθε ένα που πληρώθηκε. Οι εισπρακτικές επιτυχίες του Τζόνι Ντεπ με τους «Πειρατές της Καραϊβικής», αλλά και το «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον ανέβασαν το κασέ του μετατρέποντας τον ηθοποιό σε ένα κοστοβόρο ρίσκο που σε ταινίες που δεν είναι και τόσο «σίγουρα χαρτιά». Το οποίο και συνέβη δηλαδή με τις τελευταίες «The Lone Ranger» και «Dark Shadows». Ωστόσο, ο ταλαντούχος Ντεπ αναμένεται να μην συμπεριληφθεί στις επόμενες λίστες του Forbes, εάν τα σίκουελ των επιτυχιών που αναφέρθηκαν προηγουμένως αποδειχτουν εισπραχτικές επιτυχίες όπως αναμένονται.

Τρίτος στη λίστα των ακριβοπληρωμένων, ο Μπεν Στίλερ με 4,80 δολάρια για κάθε ένα που πληρώθηκε. Τη λίστα συμπληρώνουν οι Ράιαν Ρέινολντς, Τομ Χανκς, Γουίλ Φερέλ, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Μπεν Άφλεκ, αλλά και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ με την Σάντρα Μπούλοκ που αν και οι ταινίες τους ήταν επιτυχίες βρέθηκαν στη λίστα λόγω της μεθόδου που ακολουθεί το περιοδικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.