Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καλή χρονιά με νέο κόμμα από τον Γιώργο Παπανδρέου ;

23 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Έτοιμος για νέο κόμμα ο Γιώργος Παπανδρέου σε περίπτωση που η Βουλή δεν εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πότε θα το ανακοινώσει επισήμως

PAPANDREOYΣτην τελική ευθεία μπαίνει όπως όλα δείχνουν, η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κόμματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο πρώην Πρωθυπουργός εφόσον δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή θα κινήσει τις διαδικασίες για την ίδρυση του νέου πολιτικού σχήματος την ώρα που ήδη προσχωρούν τα πρώτα στελέχη.

Πάντως, ο κ. Παπανδρέου θα στηρίξει την εκλογή Προέδρου στις εναπομείνασες ψηφοφορίες.

Στόχος είναι το νέο κόμμα να λάβει μέρος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, με ανθρώπους κοντά στο περιβάλλον του κ. Παπανδρέου να φέρονται να εργάζονται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ο χρόνος για να στηθεί ο σχετικός μηχανισμός είναι ελάχιστος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόμμα ενδεχομένως να λέγεται “Σοσιαλιστικό Κίνημα” ή πως η λέξη “Κίνημα” θα έχει κεντρική θέση στον τίτλο.

news247

This entry was posted on Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2014 at 15:03 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply