Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Ομπάμα άρχισε τα αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα σε ραδιοφωνικές εκπομπές

20 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ομπαμαΟ κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Ντέβαλ Πάτρικ παραδίδει καθήκοντα την Πρωτοχρονιά και έκανε την τελευταία του εμφάνιση σε ραδιοφωνική εκπομπή «Ρώτα τον κυβερνήτη». Μεταξύ των διάφορων ακροατών που πήραν τηλέφωνο στη ζωντανή εκπομπή, ένας έκλεψε την παράσταση…


«Ας περάσουμε στην επόμενη γραμμή» ήταν η συνηθισμένη φράση που ακούστηκε στη μέση της εκπομπής για να βγει στον αέρα ο επόμενος, ελάχιστα συνηθισμένος, ακροατής που είχε πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή του WGBH-FM της Βοστώνης.

«Καλησπέρα» είπε ο ακροατής. «Καλησπέρα και σε εσάς, κύριε» ήταν η συνηθισμένη απάντηση. «Ναι, γεια σας κυβερνήτα, λοιπόν, είμαι ο Μπαράκ Ομπάμα πρώην κάτοικος του Σόμερβιλ. Έχω διάφορα παράπονα για τις υπηρεσίες στη γειτονιά, αν κι έχω μετακομίσει κάπως πιο νότια τώρα τελευταία» είπε ο ακροατής.

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια και ο Πάτρικ ρώτησε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, «ποιος είναι ο μίμος» που πήρε τηλέφωνο. Δεν υπήρχε όμως αμφιβολία ότι ήταν όντως ο Μπαράκ Ομπάμα, που είχε ζήσει στη Μασαχουσέτη όταν ήταν στο Χάρβαρντ.

Ο αμερικανός πρόεδρος εξήρε τις δύο θητείες του Πάτρικ, μίλησαν για το πώς τα πάνε οι ομάδες τους αλλά και για τα προβλήματα που έχει μερικές φορές ο Ομπάμα να προφέρει σωστά τη λέξη Μασαχουσέτη. «Καλύτερα να λέτε Κοινοπολιτεία», τον συμβούλευσε.

«Ξέρω πάντως πώς γράφεται», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος. Διαβεβαίωσε επίσης τον κυβερνήτη, όταν ρωτήθηκε, ότι είχε πληρώσει και τις 17 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα την εποχή που έμενε στην περιφέρειά του.

«Αλλιώς θα με συνελάμβαναν αν πήγαινα να μπω στην “Κοινοπολιτεία”», εξήγησε.

δολ

This entry was posted on Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2014 at 16:44 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply